under18

VAPE SETS

Vape sets

Vapesale.nl biedt een geruime selectie aan startsets die wij van tevoren uitvoerig getest hebben. De startsets zijn zo geselecteerd dat u als eindgebruiker er zeker van bent dat deze van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar zijn. Aangezien dat wij hoge standaarden hebben bieden wij alleen startsets aan van de bekende merken zoals Aspire, SMOK, Eleaf en Joyetech.

De onderdelen van een elektronische sigaret.

Een elektronische sigaret is opgebouwd uit een aantal onderdelen namelijk de batterij, de tank en een coil ofwel atomizer. Het is van groot belang dat deze onderdelen goed samenwerken om de performance van uw e-sigaret te optimaliseren en zodat u er optimaal van geniet.

De Batterij

Het is belangrijk om te weten hoe de batterijen in elkaar zitten en hoe je ze het beste kunt gebruiken. De capaciteit ofwel sterkte van een batterij wordt aangeduid met mAh ofwel milli amphere. Het spreek voor zich dat een batterij met 650 mAh sneller opgeladen dient te worden dan een batterij met bijvoorbeeld 3000 mAh. Gemiddeld gesproken kan een batterij ongeveer 300 maal opgeladen worden voordat deze aan vervanging toe is.

De Clearomizer

De clearomizer ofwel de tank is het gedeelte waar de e-liquid wordt opgeslagen en geconsumeerd. Een clearomizer bestaat over het algemeen uit een aantal onderdelen namelijk een driptip of mond-gedeelte, de tank, de coil of atomizer en de base. De driptip is het gedeelte waarmee u inhaleert. In de tank zit de liquid en het is dan ook van belang om de tank nooit meer dan ongeveer 75% te vullen. De coil verdampt de liquid en de base verbindt de clearomizer met de batterij.

De atomizer

Een belangrijk onderdeel van een elektronische sigaret is de atomizer ofwel coil omdat deze ervoor zorgt dat de e-liquid wordt verdampt. Een coil bestaat meestal uit een draadje (veelal SS of een ander metaal) en een gedeelte Japans katoen. Het katoen absorbeert de liquid en de draad wordt verwarmd op het moment dat u de batterij activeert wat er voor zorgt dat de liquid verdampt.

Een ander belangrijk onderdeel van de coil is de Ohm waarde. Hoe lager de Ohm waarde, des te sneller wordt de draad verhit en uw e-vloeistof verdampt. Daarnaast dient u bij een lage Ohm waarde (Sub Ohm) te beschikken over een batterij met een hoog Watt output. Voor coils onder de 1.0 Ohm stellen wij van Vapesale.nl dat u over minimaal een batterij output van boven de 20 Watt moet beschikken.

Meer vragen over onze startsets?

Kijkt u alstublieft de instructie video's van onze startsets. Mocht u verder nog vragen hebben neem gerust even contact met ons op via email, telefoon of whatsapp.

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2