under18

MOD

MODs

Een MOD is eigenlijk een batterij omhulsel met een ingebouwde of externe batterij. De MOD's kunnen onderverdeeld worden in 2 typen namelijk de Box Mod's en de Tube Mod's. Bij de release van de eerste Mod's waren deze uitsluitend bedoelt voor de ervaren damper. Nu zijn er voldoende Mod's die ook geschikt zijn voor de beginnende damper.

Digitale MOD

Een digitale Mod is een aparaat waarop u de output van Watt of Volt kunt aanpassen. Daarnaast is het in veel gevallen mogelijk om de coil sterkte af te lezen op het scherm. Ook is het zo dat veel Mod's een TC ofwel temperatuur controle functie hebben en het is mogelijk om de resterende batterij capaciteit af te lezen. Het grootste kenmerk van een Mod is dat het vele functies heeft en dat u de batterij precies kunt afstellen op uw eigen wensen.

Door deze functies schrikt het nieuwe gebruikers wellicht af, echter wij garanderen u dat het de moeite waard is. Een Mod in combinatie met een goede clearomizer produceert namelijk de beste en lekkerste damp.

Box and Tube MODs

Het grootste verschil tussen een Box Mod en een Tube Mod is hoe ze er uiterlijk uitzien. De Tube versie ziet eruit als een cilinder terwijl de Box versie er meer uitziet als een klein doosje. Beide apparaten hebben de mogelijkheid om de output en andere settings te veranderen. Daarnaast is het zo dat de meeste Mod's tegenwoordig de capaciteit hebben om Sub-Ohm coils af te vuren, dit zijn coils met een weerstand lager dan 1.0 Ohm. Voor deze coils is een hogere output en dus een grotere batterij capaciteit vereist. Sub-Ohm vaping geeft een heerlijke smaak en damp af.

Wij adviseren u te allen tijden om ervoor te zorgen dat u uw Mod goed heeft afgesteld.

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2