under18

E-LIQUID

E-liquid

E-liquids of e-juice is een essentieel onderdeel mocht u gebruik maken van een elektronische sigaret. Uw clearomizer wordt in principe gevuld met e-liquid, deze vloeistof wordt verdampt en deze damp kunt u op uw beurt weer inhaleren. Wij van vapesale.nl bieden u de beste kwaliteit e-vloeistoffen aan tegen de scherpste prijzen in Nederland. Een goed voorbeeld hiervan is ons boegbeeld Millers Juice e-liquid.

Ingredienten e-vloeistoffen

De hoofd ingredienten van een e-vloeistof zijn PG ( Propyleen Glycerol ) en VG, (Vegetable Glycerin). Wij van vapesale.nl bieden e-liquids aan met verschillende PG/VG ratio's. Een goed voorbeeld hiervan is de Millers Silverline die wij aanbieden in 70% PG en 30% VG en de Millers Goldline die beschikbaar is in 50% PG en 50% VG, daarnaast is deze exclusieve liquid zijn ook nog een verkrijgbaar in 100% VG. Naast de PG/VG verhouding is het ook erg belangrijk dat u goed let op het nicotine gehalte in de liquids. Tot slot draait alles natuurlijk om uw eigen voorkeur, deze staat voorop. Het kan dan ook af en toe een beetje zoeken zijn voordat u de juiste vloeistof gevonden heeft.

Nicotine gehaltes

Er zijn een aantal nicotine gehaltes die wij als vapesale.nl aanbieden. Deze zijn hieronder weergegeven.

0mg nicotine; - Er zit geen nicotine in deze vloeistof
6mg nicotine; - Het nicotine gehalte in deze vloeistoffen kan vergeleken worden met de lichtere sigaretten.
12mg nicotine; - Dit betekent dat het nicotine gehalte in deze e-juices vergeleken kan worden met normale sigaretten.
18 mg nicotine; - Het nicotine gehalte in deze vloeistoffen is vergelijkbaar met de zware sigaretten of shag.

Door deze mogelijkheden en opties kunt u uw e-liquid selecteren zodat deze perfect is voor uw smaak. Mocht u nu vragen hebben of u komt er toch niet helemaal uit, neemt u gerust even contact met ons op zodat wij u een persoonlijk advies kunnen geven.

Artikelen 1 tot 12 van 98 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 98 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5