under18

DIY E-LIQUID

DIY e-liquid

Maak uw eigen e-liquid op een zeer eenvoudige manier. U kunt zelf de base liquid mixen met een van onze smaken. Hier kunt u natuurlijk zelf zo creatief mee omgaan als u wilt. Onze experts hebben de beste smaken voor u getest en geselecteerd.

Base

Om te beginnen is het van belang dat u een goede base kiest voor het maken van uw eigen e-vloeistoffen. Wij bieden de base van revolute aan in verschillende PG/VG gehaltes. De verschillende gehaltes zijn 70% PG en 30% VG, deze base geeft een goede throathit door het vrij hoge gehalte PG. Vervolgens bieden wij 50% PG en 50% VG aan, deze geeft een zachtere damp welke erg lekker is. Ook is de 30% PG en 70% VG in het assortiment, door het hoge VG gehalte is deze damp er zacht om te roken terwijl u toch nog een redelijke throathit krijgt. En tot slot de 100% VG base die enorme hoeveelheden rook produceert in combinatie met de correcte tank. De revolute base van Vapesale.nl is verkrijgbaar in 115ml en 1liter met 0mg nicotine welke volledig conform de nieuwe wetgeving, TPD2 is. We zullen zo even terugkomen op het nicotine gedeelte van de e-liquids.

Smaken

Wij hebben ervoor gekozen om de meest populaire smaken aan te bieden namelijk de T-Juice en Vampire Vape. Deze concentraten zorgen ervoor dat uw base een lekker smaakje krijgt. De aanbevolen mix hoeveelheid is 15% smaak en 85% base, echter dit kan natuurlijk per individu enorm verschillen. Wij raden u dan ook aan om rustig te testen wat het beste bij u past.

Nicotine

Aangezien het volgens de nieuwe wetgeving niet meer is toegestaan om base vloeistof van meer dan 10ml met nicotine aan te bieden wordt er gebruik gemaakt van de zogeheten boosters. De boosters die wij aanbieden zijn van het merk Qpharm welke volledig conform de nieuwe wetgeving zijn. De Qpharm base is verkrijgbaar in 0mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml. U kunt bijvoorbeeld 12mg of 18mg nicotine gebruiken om uw 0mg Revolute base te "boosten" na 3mg of 6mg nicotine. 

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3