under18

COILS

ATOMIZERS OF COILS

De atomizer of coil is een zeer belangrijk, zelfs essentieel onderdeel van je elektronische sigaret. Dit is het onderdeel dat de e-liquid verdampt die u inhaleert. Uw elektronische sigaret werkt simpelweg niet zonder de coil. Een coil bestaan in de meeste gevallen uit katoen waar een draad doorheen loopt met een omhulsel. De batterij verhit de draad waardoor de liquid die in het katoen is geabsorbeerd verdampt.

Het gebruik van coils

De atomizer of coil dient u elke paar weken te vervangen. Hoe snel hangt af van het gebruik en welke coil u gebruikt. Gemiddeld stellen wij van Vapesale.nl dat u de coil elke 2/3 weken dient te vervangen. Op het moment dat u opmerkt dat de hoeveelheid rook afneemt en de smaak achteruit gaat weet u dat het tijd is om de atomizer te vervangen.

Elke coil functioneert op een bepaalde Ohm weerstand, hoe lager de weerstand, des te sneller wordt de atomizer verhit en dus uw e-liquid verdampt. Coils met een lage weerstand vereisen een batterij met een hoog Voltage output. Atomizers met een hogere weerstand hebben niet zo'n sterke batterij nodig om afgevuurd te worden.

 

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4