under18

BATTERIJEN

BATTERIJEN

Hier kunt u de batterijen vinden die wij van Vapesale.nl aanbieden. We hebben een onderscheid gemaakt in bepaalde categorien batterijen namelijk de 18650 batterijen, de eGo / 510 tube batterijen en de MOD batterijen. We zullen dit nog even voor u toelichten.

18650 batterijen

De 18650 batterijen worden gebruikt in MOD's die geen ingebouwde batterij hebben. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat u de batterij extern op kunt laden, daarnaast is een externe batterij in veel gevallen sterker dan een ingebouwde batterij.

eGo / 510 batterijen

Hiermee worden de batterijen bedoelt die een eGo of 510 aansluiting hebben. In veel gevallen zijn dit de wat eenvoudigere batterijen.

MOD batterijen

Een MOD batterij is een batterij waarbij u het Wattage of Voltage output kunt aanpassen naar uw eigen voorkeur. In veel gevallen is het ook mogelijk om de sterkte van uw coil of atomizer te lezen op de batterij waardoor het voor u makkelijker wordt om de juiste Wattage in te stellen. Een van de karakteristieken van een MOD batterij is dat er vele functies op zitten die het gebruiksgemak verhogen. Ook is het zo dat de MOD's die wij van Vapesale.nl aanbieden in veel gevallen een TC ofwel temperature control functie hebben.

Gebruik

Over het algemeen kunt u een batterij ongeveer 300 maal opladen voordat deze aan vervanging toe is.

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3